Nyhed, tilføjet 11. okt. 2024

Nyborg Kommune byder velkommen til årets uddannelsesmesse 2024

Gør som 1200 andre unge og kig forbi uddannelsesmessen onsdag 30. oktober 2024 i Nyborg Idræts- og Fritidscenter mellem kl. 10-20.

Kom og mød over 40 forskellige virksomheder, uddannelser & faglige organisationer til årets Uddannelsesmesse 2024. Vi glæder os til at byde elever velkommen fra 8, 9, 10. klasse & specialtilbud fra hele Nyborg Kommune I Nyborg Idræts- og Fritidscenter onsdag 30. oktober mellem 10-20. 

Dørene åbnes kl. 10 hvor formand for beskæftigelses og integrationsudvalget Martin Stenmann byder velkommen.

Efter velkomsttalen vil borgmester Kenneth Muhs og adm. direktør og næstformand i Dansk Industri Steen Johansen underskrive en partnerskabsaftale mellem Nyborg kommune og Dansk Industri.

Partnerskabsaftalen skal styrke kommunens strukturerede indsats med at drive praksisnær og autentisk undervisning i folkeskolen og styrke de unges valg af uddannelse. Målet er at give eleverne en struktureret og løbende introduktion til en række forskellige brancher og uddannelsesmuligheder.

Den enkelte virksomhed får på uddannelsesmessen mulighed for at vise de unge, hvad den kan tilbyde, hvilken baggrund og uddannelse medarbejderne har, og hvordan det arbejde, de udfører, er med til at løfte vores samfund.

Alle involverede parter har samme ønske om at skabe det bedste liv for unge i Nyborg Kommune ved at give dem lærerige og autentiske oplevelser i folkeskolen, og give dem det bedst mulige grundlag for at vælge uddannelse og karriere.

Vi ser derfor frem til at få besøg af elever fra 8., 9., og 10., klasse samt elever fra specialtilbud og dem der ellers ønsker inspiration til en ungdomsuddannelse.

Du kan læse mere om årets uddanelsesmesse og se det fulde program på siden her.

Mere informtion

Tid og sted

Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg.

Onsdag 30. oktober kl. 10-20.